تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مشاوره روان شناسی کودک

مشاوره روان شناسی کودک

مشاوره روان شناسی کودک و نوجوان

نکاتی در زمینه رفتار با کودکان پیش دبستانی و اول ابتدایی

 

نکاتی در زمینه رفتار با کودکان پیش دبستانی و اول ابتدایی


جدا شدن از آغوش گرم مادر و پدر و آغاز زندگی مستقل و ورود به جامعه ای بزرگتر از خانه ، برای اکثر بچه ها سخت و دشوار است و همراه با دلهره و ترس و اضطراب است ، اما چاره ای نیست. راهی است که باید همه آن را طی کنند. البته برای پدر و مادر هم سخت است. باید فرزندشان را در مدرسه بگذارند و تنها به خانه بازگردند. شش تا هفت سال لحظه به لحظه با هم بودن و وابستگی ، اکنون دور شدن از یکدیگر، آن هم به مدت سه تا چهار ساعت در روز….

ما آیا می توانیم به خاطر این احساسات فرزندمان را به مدرسه نبریم ؟ امکان ندارد.

باید با این وابستگی ها مبارزه کرد اما چگونه ؟ اگر می خواهید پاسخ سؤالتان را بیابید این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

اصولاً بچه هایی وابستگی شدید به پدر و مادر و خانه شان دارند که در دوران قبل از مدرسه از پدر و مادر لحظه ای جدا نشده باشند . یعنی پا به مهد کودک و کودکستان نگذاشته باشند. معمولاً این بچه ها به هنگام مدرسه رفتن مشکل دارند، اما بچه هایی که از قبل ، به دلیل شاغل بودن مادر و یا دلایل دیگر نیمی از اوقات خود را در مهد کودک ها گذرانده باشند به راحتی روز اول مدرسه را می پذیرند و از والدینشان جدا می شوند. پس می توان نتیجه گرفت که مهد کودک می تواند مفید باشد. در حالی که بسیاری از والدین از گذاشتن فرزندشان در مهد کودک ها واهمه دارند و می ترسند.

بچه ها با رفتن به مهد کودک سریع تر طعم استقلال را می چشند و اصولاً این بچه ها اعتماد به نفس بیشتری دارند. بهترین سن برای ورود به مهد کودک سه تا چهار سالگی است. اگرچه یک مادر شاغل مجبور است فرزندش را زودتر به مهد کودک بفرستد.

حال اگر شما کودکی دارید که هرگز به مهد کودک نرفته و رفتن به مدرسه اش نیز نزدیک است به شما پیشنهاد می کنیم برای این که او و شما  به راحتی مدرسه را بپذیرد و خاطره ای خوش برای خود و شما به وجود آورد این چند نکته را به خاطر بسپارید :

1)      به هنگام ثبت نام ، فرزندتان را با خود به همراه ببرید، تا او با محیط مدرسه آشنا شود. حتی در
صورت امکان کلاس او را نشان دهید. اجازه دهید دقیقه ای بر روی صندلی و نیمکت بنشیند. خوشبختانه در ایران یک روز قبل از آغاز مدارس "روز شکوفه ها" نام دارد. یعنی بچه های پیش دبستانی و کلاس اولی ها به مدرسه می روند و با مدیر و معلم و مدرسه آشنا می شوند و صف بندی در حیاط را یاد می گیرند و همکلاسی های خود را می شناسند.

2)      از مدرسه خودتان و خاطرات خوبتان برای او تعریف کنید. حتی اگر خاطره ای خوب هم از مدرسه ندارید ، در برابر فرزندتان ابراز نکنید و همیشه از مدرسه تعریف و تمجید کنید. روز اول مدرسه رفتنتان را حتی اگر به یاد هم نمی آورید با خاطره ای خوش از مدرسه برای کودک دلبندتان توصیف کنید. به هر صورت هیچ گاه فرزندتان را از محیط مدرسه و معلم و ناظم و مدیر نترسانید. آنان را افرادی دوست داشتنی و مهربان جلوه دهید. هیچ گاه از تنبیه بدنی در مدرسه حتی اگر به سرتان آمده برای فرزندتان حرفی نزنید. به طور کلی او را آماده مدرسه کنید و تصویری زیبا و دوست داشتنی از مدرسه ، معلم و ناظم در ذهن او تداعی کنید.

3)     استقلال و متکی بودن به خود را در او زنده کنید.

4)     داستان هایی برای فرزندتان بخوانید که مضمون آن رفتن به مدرسه و موفق شدن باشد.

5)     روز اول حتماً به همراه فرزندتان به مدرسه بروید. او را تنها رها نکنید. با ملایمت رفتار کنید. در صورت امکان با روپوش مدرسه از او عکس بگیرید. او را تشویق به مدرسه رفتن کنید. شاید لحظات اول و روزهای اول بی تابی کند اما با صبر و حوصله رفتار کنید.

6)       شب او را زود بخوابانید . صبحانه ای که دوست دارد به او بدهید و سپس او را به مدرسه بفرستید.

7)     اگر خودتان نیز نگران دوری فرزندتان هستید و دست کمی از او ندارید ، هیچ گاه در برابرش ابراز نکنید بلکه به او بفهمانید از مدرسه رفتن فرزندتان خوشحال هستید. حتی از این که او آن قدر بزرگ شده که به مدرسه برود افتخار می کنید.

8)     در نهایت از معلم و مشاور مدرسه می توانید کمک بگیرید. مطمئن باشید مدرسه ، محیطی امن و سالم برای فرزندتان است و معلمان و دیگر اعضای مدرسه با آغوشی باز فرزندتان را می پذیرند و آنها را به مدرسه عادت می دهند. پس با خیالی آسوده فرزندتان را به مدرسه بفرستید . خدا به همراهش باشد.

والدین می توانند از مشاوران متخصص روانشناس کودک برای بهینه کردن روش های تربیتی کودک از طریق مشاوره حضوری و مشاوره غیر حضوری مانند مشاوره تلفنی استفاده کنند .

موضوع :
برچسب ها : با کودک پیش دبستانی چگونه رفتار کنیم,مشاوره انلاین,تربیت کودک کلاس اولی,مشاوره تلفنی,روانشناسی کودک پیش دبستانی,روانشناسی کودکان کلاس اولی,تربیت کودک پیش دبستانی,آموزش کودکان پیش دبستانی,رفتار با کودک کلاس اولی,برخورد با کودک کلاس اولی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 7 آبان 1396ساعت 18:32 توسط علی بکتاش | تعداد بازديد : 484 |

مشاوره درمورد ترسیدن کودک

ترس کودک

ترسیدن کودکان یک واکنش برای بقا و ادامه حیات است. . کودکان از چیزهای خطرناک و صدمه زننده می ترسند و از آنها فاصله می گیرند . فاصله گرفتن از اشیا خطرناک یک جور ایمنی در برابر خطرات محسوب می شود و کمک می کند کودک کمتر ضربه بخورد . مثلا ترسیدن از ارتفاع  یا ترسیدن از تاریکی باعث میشود کودک در زمان قرار گرفتن در آن شرایط بتواند بیشتر تمرکز کرده و آسیب کمتری دیده و یا آسیب نبیند.

ترسیدن علاوه بر کودکان در نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان نیز مشاهده می شود . تمام این ترس ها مانند ترس از تاریکی ، ارتفاع ، حیوانات درنده و .... یک جور سیستم ایمنی برا محافظت از جان انسان است. نوجوانان به دلیل شرایط سنی و رفتاری و نیاز به عضویت در گروه ها یا دیده شدن توسط اطرافیان ممکن است به هر کاری دست بزنند ولی این قوه ترسیدن باعث می شود در تصمیمات خود کمی بیشتر تدبر کرده و بتوانند بالغانه تر تصمیم گیری کنند . گاها نیز ترس سبب می شود انسان تصمیمات غلطی بگیرد و یا عجولانه رفتار کند و یا آن گونه که لازم است تلاش نکند پس کنترل بهینه ترس نه تنها مضر نیست بلکه بسیار مفید می باشد.

ترس در کودکان من جمله ترسیدن از تنبیه شدن ممکن است اثر منفی گذاشته و کودک را به دروغ گفتن تشویق کند . یا ترس از تاریکی ممکن است یک مدل اختلال فوبیا پروری در او ایجاد کند. والدین باید با آگاهی نسبت به این موارد در کنترل صحیح و مناسب ترس فرزندانشان بسیار موشکافانه عمل کنند .

در بسیاری از موارد کودکان میترسند تا توجه بگیرند و والدین باید بدانند که حمایت کردن از کودک در هنگام ترس یکی از مهمترین وظایف آنها است. البته باید حمایت به گونه ای نباشد که والدین همه کار را انجام دهند و بگذارند که ترس در وجود بچه بماند و کودک به اصطلاح ترسو شود بلکه باید راه های غلبه بر ترس را به کودک آموزش داده و در کنار او ترس های کودکشان را از بین ببرند یا کنترل کنند.

مشاوره روانشناس

میتوان در صورت افراط ترس در کودک با مشاوران متخصص روانشناس کودک و نوجوان ارتباط برقرار کرد که این ارتباط می تواند به صورت حضوری و یا به صورت مشاوره تلفنی انجام گیرد . متخصصان مشاوره کودک و نوجوان می توانند با راهنمایی های مفید در راستای تربیت کودک شما را یاری کنند

موضوع :
برچسب ها : روانشناس کودک, مشاوره کودک, مشاوره تلفنی کودک, مشاوره کودکان, مرکز مشاوره کودکان, مشاور کودک, مشاوره تلفنی کودک رایگان, روانشناسی کودک, ترس کودک, ترس کودکان, علل ترس کودکان, علت ترس کودک, کودک ترس,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 29 آبان 1396ساعت 21:14 توسط علی بکتاش | تعداد بازديد : 624 |

ورزش های مناسب برای آموزش به کودکان

ورزش کردن کودکان

همه انسان ها به دنبال بقا و زندگی سالم هستند. لازمه ی سلامتی ورزش کردن است. ورزش کردن سبب بالا بردن سوخت و ساز بدن و در عین حال افزایش جریان و فشار خون و در نتیجه کارایی بهینه تر اعضای بدن می شود . ورزش کردن در تمامی سنین توصیه می گردد ولی در هر سن نوع ورزش و میزان آن متفاوت هست. حتی در افراد با سن یکسان مواردی چون ، جنسیت ، قد ، وزن و بسیاری فاکتور های دیگر سبب تمایز ورزش ها می شوند .

ورزش های هوازی :

این مدل ورزش ها بیشتر متمرکز به تنفس و تحریک کننده شش ها و قلب است. این ورزش ها مانند پیاده روی ، پیاده روی سریع ، دویدن آهسته ، شنا کردن و یا حتی رقصیدن باید به صورت منظم در برنامه ورزشی کودکان باشد .

ورزش های جسمی :

ورزش هایی مانند ژیمناستیک، طناب کشی و صخره نوردی بیشتر سبب تقویت عضلات و افزایش توانایی جسمی کودک می شود. این قبیل ورزش ها شاید با سرسره بازی، تاب بازی و یا استفاده از اسباب بازی های درون پارک ها در دوران کودکی اجرا شوند . کودکان نیازمند این هستند که 3 بار در هفته ورزش های سنگین و جسمی انجام دهند .

ورزش های تحمل وزن :

 این قبیل ورزش ها مانند ورجه ورجه کردن، بپر بپر کردن و ... سبب تقویت استخوان ها ی کودک می شود.

مشاوره تلفنی :

گزینش ورزش های مناسب در سلامتی کودکان بسیار موثر است که این کار را می توان به کمک یک مشاور کودک و نوجوان شناسایی و انجام داد. مهم است که ورزش های مناسب کودک به او پیشنهاد شود و انتخاب آن به او واگذار گردد تا به ورزشی که بدان علاقه دارد مشغول شود. در این صورت احتمال موفقیت در او بسیار است . مشاوره تلفنی با یک روانشناس کودک در گزینش ورزش مناسب می تواند موثر باشد .

موضوع :
برچسب ها : ورزش مناسب برای کودک, کودک ورزشکار, ورزش مفید برای کودک, ورزش های ذهنی کودکان, متخصص روانشناسی کودک, مشاور متخصص کودک,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 1 آذر 1396ساعت 23:27 توسط علی بکتاش | تعداد بازديد : 630 |

استقلال طلبی نوجوانان چیست؟

 

استقلال طلبی دوران نوجوانی

چطور با استقلال طلبی نوجوانمان چیست ؟

استقلال طلبی برای نوجوان شروع شکل گیری شخصیت و هویت جدید می باشد . نوجوان ها با استقلال طلبی خود را از جامعه ی اطراف از جمله خانواده جدا کرده و خود را برای پذیرش مسئولیت های جدید زندگی آماده می کنند .

با استقلال طلبی نوجوان چگونه برخورد کنیم ؟

در وهله ی اول به هیچ وجه در مقابل استقلال طلبی نوجوانتان موضع نگیرید و به او اینکه  تو بچه ای و نمی توانی از فلان مسئولیت برآیی ، نگویید .

در عین اینکه به اون نشان می دهید به او اعتماد دارید نسبت به کارهای او نظارت داشته باشید .

به نیاز او برای استقلال طلبی احترام گذاشته  و او را درک کنید .

بگذارید در انتخاب هایش آزاد باشد و از تصمیمات او حمایت کنید .

با رعایت تمام این نکات ، اینکه در کنار فرزند نوجوانتان باشید ، به او احترام بگذارید ، او را درک کنید . با این حال اگر دیدید که استقلال طلبی نوجوان شما زیاد از حد است و گویی که بر روابط  شما و او تاثیر بدی گذاشته ، با مشاور و متخصص کودک و نوجوان مشورت کنید .

دوران نوجوانی ، دوران پرتلاطمی است و مسائل زیادی ممکن است بین شما والدین و نوجوانتان بوجود آید . قبل از هر اقدامی باید شکیبا باشید . ضمن اینکه می توانید با بهترین روانشناسان کودک و نوجوان در مرکز مشاوره هیروو به طور مستمر و برای هر مساله ای از جمله  استقلال طلبی نوجوان ، از طریق مشاوره تلفنی و آنلاین ، مشورت کرده و راهنمایی های لازم را کسب کنید .

برچسب ها : نوجوان – استقلال طلبی – استقلال طلبی نوجوان – مشاوران هیروو – روانشناس نوجوان – دوران نوجوانی – مشاوره نوجوان

موضوع :
برچسب ها : نوجوان,استقلال طلبی ,استقلال طلبی نوجوان,مشاوران هیروو,روانشناس نوجوان,دوران نوجوانی,مشاوره نوجوان,مشاوره تلفنی,مشاوره تلفنی کودک,روانشناس کودک,مشاوره کودک,مشاوره کودکان,مرکز مشاوره کودکان,مشاور کودک,مشاوره تلفنی کودک رایگان,روانشناسی کودک,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 5 آذر 1396ساعت 13:30 توسط علی بکتاش | تعداد بازديد : 678 |

بیش فعالی در کودک

 

بیش فعالی در کودک :

وجود اختلال بیش فعالی و کم توجهی در کودکان نگرانی بسیاری از والدین است . گاهی والدین  جنب و جوش و فعالیت زیاد کودک را بیش فعال نامگذاری می کنند و گاهی نیز به فعالیت های بیش از اندازه کودک بی توجهی می کنند .

با این اوصاف می بینیم که تشخیص بیش فعالی کودک مهم است ؛در این شرایط  روانشناس کودک می تواند با صحبت کردن با کودک و انجام آزمایشاتی متوجه وجود این اختلال در کودک شوند که براساس معیارهای درست تشخیص داده می شود .

سن تشخیص بیش فعالی کودک :

سن تشخیص بیش فعالی در کودکان متفاوت است . بطور کلی تشخیص بیش فعالی در نوزادان ، شناسایی خصوصیات و علائم کودکان بیش فعال از اهمیت  زیادی برخودار است که برای پیشگیری از پیشرفت این اختلال او را به یک متخصص کودک برده و برای درمان او اقدام کنید .

ملاکهای تشخیص بیش فعالی کودک :

کودکان بیش فعال ؛ اکثرا در انجام تکالیف مدرسه و کارهای دیگر تمرکز و توجه لازم را ندارد .

وقتی با آنها صحبت می کنید به صحبت های شما گوش نمی دهند و رعایت کردن نظم در انجام کارهای مدرسه و شخصی برایش مشکل است .

کودکان بیش فعال با وجود فعالیت زیادی که دارند ولی با این وجود احساس تنهایی می کنند و افسرده  بنظر می رسند  .

 آنها به بازی های پر سر و صدا علاقه دارند  و با کوچکترین صدا حواسشان پرت می شود و گاهی وسایلشان را گم می کند بطور کلی فراموش کاری دارند .

معمولا  زیاد حرف می زند و به نوبت صحبت کردن برایشان دشوار است . از کوچکترین حرف دلگیر می شوند به گونه ای که تصور می شودلجباز و کینه توز هستند . گاهی کودک زود عصبانی می شود و شروع به پرخاشگری و کتک زنی می کند .

نکات مهم تشخیص :

در نظر داشته باشید که ممکن است کودک سالم و خوب باشد و فقط بازیگوشی داشته باشد . کودک بازیگوش علاوه بر اینکه فعالیت و تحرک بالایی دارد اما بازدهی خود را در تحصیل و روابط اجتماعی از دست نمی دهد ولی کودک بیش فعال با وجود فعالیت های زیاد دارایمشکلات رفتاری و همینطور مشکل در تحصیل و یادگیری است .

با توجه به مطالب فوق در صورت وجود کوچکترین مشکل برای تشخیص بیش فعالی کودک با متخصص روانشناس یا مشاوره کودک مراجعه کنید و در صورت عدم دسترسی و ناتوانی در پرداخت هزینه مرکز مشاوران می توانید با مشاوران تلفنی و آنلاین رایگان تماس بگیرید و با مشاوران کودک مشورت کنید .

 

موضوع :
برچسب ها : مشاوره تلفنی,مشاوره تلفنی کودک,روانشناس کودک,مشاوره کودک,مشاوره کودکان,مرکز مشاوره کودکان,مشاور کودک,مشاوره تلفنی کودک رایگان,روانشناسی کودک,بیش فعالی در کودک,مشکل در تحصیل و یادگیری,روان شناس ,مشکلات رفتاری کودکان,مدرسه,خانواده,والدین,متخصص کودک,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 8 آذر 1396ساعت 10:6 توسط علی بکتاش | تعداد بازديد : 715 |

کابوس های شبانه کودکان و نوجوانان

 

کابوس های شبانه کودکان و نوجوانان :

کابوس های شبانه ؟

علل کابوس های شبانه چیست ؟

چطور می توانیم با کابوس ها مقابله کنیم ؟

نقش والدین در جلوگیری از دیدن کابوس ؟

کابوس شبانه :

کابوس، رویای ترسناک و خواب های پریشانی است که بیشتر کودکان آنرا هر چند وقت یکبار تجربه می کنند و دیدن زیاد کابوس ها موجب می شود کارکرد روزانه کودک مختل شود .

روانشناسی کودک ؛ کابوس ها عاملی در اختلالات خواب در کودکان می داند .

بیشترین کابوس های کودکان ، درمورد این موضوع که حیوان یا هیولایی در حال تعقیب کردن آنها است .

برخی کودکان انواع متفاوتی از رویاهای ترسناک دارند که یکی از این رویاها ، وحشت شبانه است .

وحشت شبانه در کودکان معمولا در 1 تا 3 صبح رخ می دهد . کودکی که دچار وحشت شبانه می شود ، پس از آن که می خوابد ؛ جیغ و فریاد می زند ؛ و زمانی که کنار او می روید می بینید نفس نفس میزند ، در حالیکه نشسته است ،گریه می کند . در این شرایط فرزندتان دچار وحشت شبانه شده است که یکی از مشکلات خواب است .

در برخی از کودکان اتفاق افتاده است که کودک در حالی که خواب است ، می شیند و گریه می کند و با جیغ زدن خود ، از خواب بیدار می شود که در این حالت او کابوس دیده است .

وحشت شبانه پس از چند دقیقه تمام می شود ولی اگر از او بپرسید چه اتفاقی افتاده است قادر به توضیح دادن نیست .

دیدن کابوس در کودک سریع اتمام نمی یابد و کودک در شرح دادن خواب خود توانایی دارد . کودک خواب می بیند و شروع به حرف زدن می کند و چیزهایی را که بیان می کند  با ترس و وحشت است .

روانشناسی کودک ، این مشکل در کودک را زمانی می دانند که کودک خسته است و در طول روز استراحت کافی نداشته است و با افزایش سن کودک کاهش می یابد که در پسران بیشتر است .

علل کابوس های شبانه :

کابوس یا وحشت شبانه در کودکان معمولا به دلایلی متعددی از جمله :

بعد از یک رویداد استرس زا جسمی یا روانی یا ارثی  پیش آید .

محرومیت از خواب و خستگی شدید .

تب ، مریضی و دیر خوردن غذا عامل دیگری است  .

مسائل ترسناکی باشد که کودک در تلویزیون می بیند .

گاهی از تخیل کودک نیز متاثر است .

راههای مقابله برای کابوس ها :

بهتر است قبل از خواب ، برای کودکان کتاب قصه بخوانید تا کودک احساس آرامش کند .

اگر کودک استرس یا دلواپسی دارد با او در این خصوص صحبت کنید و کمک کنید تا استرس او از بین برود .

با قرار دادن عروسک و موزیک مناسب برای کودک به او آرامش دهید .

کودک را از دیدن فیلم های ترسناک محروم کنید یا اجازه ندهید بازی های خشن انجام دهد .

نقش والدین :

نحوه برخورد والدین هنگام دیدن کابوس های وحشتناک باید به گونه ای باشد که کودک با بیدار شدن مورد نوازش و آغوش قرار گیرد و به بگویید که فقط خواب دیده است و چراغ را روشن بگذارید .

بسیاری از مشاوران کودک و روانشناسان کودک توصیه می کنند که اگر کودک کاملا بیدار نشده است و هنوز کابوس می بیند او را بیدار نکنید و کنارش بمانید تا با صدای خودش بیدار شود .

کابوس ها دلیلی برای نگرانی های شدید نیست اما اگر کابوس های فرزندان بصورت مکرر رخ میدهد یا بطور شدیدی است بهتر است به یک روانشناس کودک یا مشاوره کودک مراجعه کنید و در صورتی که قادر به پرداخت هزینه مراجعه حضوری نبودید می توانید با مرکز مشاوره تلفنی رایگان کودک تماس بگیرید و مشورت هایی از مشاوره کودک و روانشناسی کودک در تمام موارد حتی تربیت فرزندان و کابوس های کودک بدست آورید .

موضوع :
برچسب ها : کابوس ,خواب, رویا, اختلالات خواب,وحشت شبانه ,خستگی, روانشناسی کودک, مشاوره کودک, تربیت فرزندان,مشاوره تلفنی رایگان کودک ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 9 آذر 1396ساعت 11:33 توسط علی بکتاش | تعداد بازديد : 778 |

کاردرمانی برای کودکان بیش فعال

 

کاردرمانی برای کودکان بیش فعال :

علائم بیش فعالی در کودکان :

راههای درمان بیش فعالی در کودکان ؟

چه کارهایی کاردرمانگر انجام می دهند ؟

کار درمانی چه تاثیری در کودکان بیش فعال ، نفص توجه دارد ؟

بیش فعالی از مشکلات شایع در کودکان است و در دوران قبل از بلوغ شایع می باشد و در پسرها بیشتر از دخترها است و حداقل 6 نشانه آن را دارا باشد.

روانشناسی کودک ؛ نرخ خودکشی برای بزرگسالانی که در کودکی ADHD  داشتند پنج برابر بیشتر از کسانی است که در کودکی به ADHD مبتلا نبودند .

نشانه های شایع بیش فعال :

حواس پرتی - عدم توجه - ناتوانی در انجام تکالیف - پیروی نکردن از خواسته های والدین - عملکرد تکانشی - آنها نمی توانند نوبت را رعایت کنند .

در حقیقت 75% کودکان علایم رفتار پرخاشگری و نافرمانی نشان می دهند و مشکلات تحصیلی هم در زمینه یادگیری هم رفتاری شایع است .

گاهی نیز بیش فعالی در دوران شیرخوارگی آغاز می شود به اینگونه که شیرخواران به محرکها حساسند .

روانشناسی کودک به این نکته اشاره می کند ؛ که با ایجاد محدودیت نمی توان فعالیت کودکان مبتلا به این اختلال را کاهش داد .

برای افزایش توجه و قدرت تمرکز در این کودکان ، راههای متعددی است که با بکارگیری آنها می توان به کودکان بیش فعال کمک کرد و زمانی که درمان و تشخیص صورت نگیرد ، اختلال بیش فعالی در کودکان باعث ناتوانی در امور روزمره کودک می شود و تاثیرات مخرب کننده ای برای کودکان و همچنین خانواده ها خواهد داشت .

دارو درمانی ،کاردرمانی می توانند در کاهش مشکلات این کودکان بسیار موثر باشد و بهترین کمک برای کودکان کاردرمانی است .

کاردرمانگر یا OT :کاردرمانگرها ، معمولا به نیازهای کودک تمرکز دارند و مهارتهای خاص مثل : سازماندهی هماهنگی فیزیکی کارآمدی در تکالیف روزانه ؛ کودکان ADHD  را تقویت می کنند .

کارهایی که کاردرمانگرها انجام می دهند :

در قدم اول بسیاری از کاردرمانگرها به ارزیابی کودک می پردازند به این شکل که تا چه اندازه بیش فعالی کودک در کار مدرسه زندگی اجتماعی و عملکرد در خانه او تاثیر گذاشته است و از ضعفها و توانایی کودک مطلع می شوند و سپس به فعالیت هایی برای این مسائل عنوان می کنند . کاردرمانگرها کودک را از نظر اختلال پردازش حسی بررسی کنند .

به این منظور که برخی از کودکان بیش فعال نمی توانند چند صدا را که باهم پخش می شود را مانند سایرین نشنیده بگیرند ، بطور مثال : صدای بوق ماشین با صدای رعدبرق را نمیتوانند نشنیده بگیرند و این صداها بمباران شدیدی برای حس های کودک است .

مشخصا درمانگرها برای این کودکان از روش یکپارچگی حسی استفاده می کنند .

اختلال پردازش حسی بسیار جدید است که در بهبود رفتارهایی همچون : تکانشگری و بیش فعالی بسیاری موثر است .

اکثر روانشناسان متخصص کودک ، کاردرمانی را برای کمک در درمان ضعف در هماهنگی و سازماندهی کودکان بیش فعال بسیار مناسب تر از سایر موارد است . مطالب فوق راههای درمانی موثر برای تربیت فرزندان و کودکان بیش فعال است که به بهبود کودک کمک خواهد کرد . در صورتی که کودک 5-6 مورد از علائم بیش فعالی را دارا بود سریعا به متخصص روانشناسی کودک یا مشاوره کودک مراجعه کنید .در شرایطی که قادر به مراجعه حضوری نبودید ، می توانید از خدمات مرکز مشاوران تلفنی رایگان استفاده کنید .

 

موضوع :
برچسب ها : کودکان بیش فعال ADHD,خودکشی,عدم تمرکز و توجه,درمان,درمانگر,کاردرمانی,اختلال پردازش حسی,روانشناسی کودک,مشاوره کودک,مشاوره کودک تلفنی رایگان,تربیت فرزندان,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 11 آذر 1396ساعت 11:21 توسط علی بکتاش | تعداد بازديد : 828 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد